Foto atskats – RIGA IFF Apbalvošanas ceremonija | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Tickets & Passes
Latviski / In English
Loading...
Loading...
News 2023

Foto atskats – RIGA IFF Apbalvošanas ceremonija

Sestdien, 21. oktobrī, ar vērienīgu apbalvošanas ceremoniju noslēdzās Rīgas Starptautiskā kino festivāla (RIGA IFF) centrālā norise – konkursu skates, kuru ietvaros septiņās kategorijās tika vērtēti 84 kino darbi.

23 Latvijas un ārzemju nozares profesionāļi izraudzījās laureātus Baltijas jūras reģiona un Ziemeļvalstu pilnmetrāžas filmu konkursā, labāko starptautisko un nacionālo īsfilmu, kā arī izvirzīja RIGA IFF kandidatūru prestižajai Eiropas Kinoakadēmijas balvai “Eiropas īsfilma 2024” un apbalvoja labāko mūzikas videoklipu no Baltijas valstīm. Godalgoti tika arī pilnmetrāžas un daudzsēriju, kā arī īsfilmu projekti, kas tika prezentēti festivāla nozares sadaļā RIGA IFF FORUM. Ceremoniju režisēja Gerds Lapoška un Matīss Ozols, bet norisi vadīja kino un teātra aktieris Kaspars Dumburs. Atsevišķā epizodē ceremonijas vadītāja lomā iejutās arī jaunais aktieris Emīls Juhans Bahmanis.

Vairāk par laureātiem var lasīt apbalvošanas ceremonijas paziņojumā rigaiff.lv/awards2023.

RIGA IFF galvenais partneris – mediju un tehnoloģiju uzņēmums “Tet”. Festivāls top ar Valsts kultūrkapitāla fonda, ES programmas “Radošā Eiropa – MEDIA”, Rīgas domes un Nacionālā kino centra atbalstu.

News