RIGA IFF 2020 datumi un SUPER EARLY BIRD biļetes! | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Biļetes & abonementi
Latviski / In English
Loading...
Loading...
Ziņas 2019

RIGA IFF 2020 datumi un SUPER EARLY BIRD biļetes!

Rīgas Starptautiskais kino festivāls izziņo 2020. gada norises laiku, 15. līdz 25. oktobri, kā arī uzsāk īpaši agro 10-biļešu komplektu un festivāla karšu tirdzniecību! Abi piedāvājumi ir iespēja parūpēties par visizdevīgāko festivāla apmeklējumu, kā arī iespēja sarūpēt davānu sev un tuvākajiem. Piedāvājums spēkā tikai līdz 22. decembrim!

Super agrais 10-biļešu komplekts (EUR 30,-)
Šie visagrākie biļešu komplekti ir unikāla iespēja padarīt 2020. gada festivāla apmeklējumu krietni izdevīgāku vai arī parūpēties par labu dāvanu! Tiklīdz biļetes uz šiem seansiem nonāks pārdošanā, ar šo komplektu Tu varēsi rezervēt 10 biļetes uz jebkuriem seansiem kinofestivāla repertuārā, tajā skaitā vairākas biļetes uz vienu seansu! Piedāvājums neattiecas uz festivāla atklāšanas pasākumu.

Super agrā festivāla karte (EUR 99,-)
Īsumā – ar šo karti visas filmas ir tavējās! Ieskaitot festivāla atklāšanas vakaru. Festivāla karte ir kā radīta tiem, kuri plāno apmeklēt 20 un vairāk festivāla seansus. Tā ir personalizēta ID karte, kas ļaus apmeklēt jebkuru no vairāk nekā 100 festivāla seansiem.

Lai iegādātos biļešu komplektu un festivāla karti par īpašu cenu līdz 22. decembrim, dodies uz biletes.rigaiff.lv. Rezervē festivāla datumus un seko jaunumiem mūsu sociālo tīklu kanālos – Facebook, Instagram un Twitter!

Ziņas