ARTDOCFEST/RIGA atklāšanas filma par bagātu vīriešu pavedināšanu | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Biļetes & abonementi
Latviski / In English
Loading...
Loading...
Ziņas 2019

ARTDOCFEST/RIGA atklāšanas filma par bagātu vīriešu pavedināšanu

Atklājumu pilnais, daudzšķautnainais un dziļas pārdomas rosinošais RIGA IFF dokumentālo filmu konkurss ARTDOCFEST/RIGA tiks atklāts ar dokumentālās filmas “Pavedināšanas skola” Latvijas pirmizrādi. Kā visus ARTDOCFEST/RIGA seansus, arī šo noslēgs jautājumu un atbilžu sesija ar filmas veidotājiem.

Sabiedrībā, kurā sievietes ir vairākumā un spiestas manipulēt ar vīriešiem, lai nodrošinātu sev laimīgu un pārtikušu dzīvi, jābūt prasmīgām medniecēm. Psihologs Vladimirs Rakovskis piedāvā īsāko ceļu uz šī sapņa piepildījumu – viņš Sanktpēterburgā vada dārgus, amerikāņu pašpalīdzības grāmatās balstītus kursus ar vienkāršu nosaukumu: “Kā pavedināt bagātus vīriešus”. Septiņus gadus uzņemtajā filmā “Pavedināšanas skola” režisore Alīna Rudņicka aicina ielūkoties trīs atšķirīgu sieviešu, šo kursu apmeklētāju, dzīvē. Izpratne par dzimumu lomām un sievišķību Putina Krievijā dažkārt izrādās traģikomiska.

ARTDOCFEST/RIGA piedāvā Krievijas nozīmīgākā un savā dzimtenē neviennozīmīgi vērtētā dokumentālo filmu festivāla Artdocfest veidotāji.

Šajā ierakstā

Ziņas