100 EARLY BIRD biļešu komplekti tirdzniecībā! | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Biļetes & abonementi
Latviski / In English
Loading...
Loading...
Ziņas 2019

100 EARLY BIRD biļešu komplekti tirdzniecībā!

No 29. maija plkst. 10.00 uzsākam EARLY BIRD biļešu komplektu pārdošanu, kas ir unikāla iespēja padarīt festivāla apmeklējumu krietni izdevīgāku! Tirdzniecībā pieejami tikai simts 10-biļešu komplekti, kuru cena ir 40 € un piedāvājums attiecas uz visiem festivāla seansiem. Tiklīdz biļetes uz šiem seansiem nonāks pārdošanā, ar šo komplektu Tu varēsi izvēlēties 10 biļetes uz jebkuriem seansiem kinofestivāla repertuārā!

RIGA IFF programma aizvien top, taču jau šobrīd zināms, ka vairāk nekā 100 seansos  tiks izrādītas spēlfilmas, dokumentālās filmas un īsfilmas no visas pasaules! Piedāvājam ieskatu trīs filmās, kas nupat pievienotas FESTIVAL SELECTION programmai.

Britu sociālo drāmu vecmeistara Kena Louča “Piedodiet, jūs nesastapām” (Sorry, We Missed You, 2019), kas nominēts Kannu kinofestivāla galvenajai balvai Zelta palmas zars, neatstās vienaldzīgus globalizācijas ēnas pušu satricinātos.

Franču režisora un scenārista Olivjē Asajasa pašironiskā  “Dubultā dzīve” (Doubles vies, 2018), kas pretendēja uz Venēcijas kinofestivāla Zelta Lauvu, ļaus pasmaidīt par mūsdienu smalko aprindu karjeras un mīlas dzīves samezglojumiem, kā arī par vispārējās digitalizācijas sagādātajām raizēm un cerībām.

Iespējams, negaidītākais pārsteigums būs Izraēlas režisora Nadava Lapida daļēji autobiogrāfiskā traģikomēdija par spēju un nespēju atsvabināties no savas nacionālās identitātes – “Sinonīmi” (Synonymes, 2019), kas Berlīnes kinofestivālā ieguva ne vien Zelta lāci, bet arī Starptautiskās kinokritiķu federācijas (FIPRESCI) balvu.

 

Ziņas