FESTIVAL SELECTION programmā Kena Louča jaunākā filma | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Biļetes & abonementi
Latviski / In English
Loading...
Loading...
Ziņas 2019

FESTIVAL SELECTION programmā Kena Louča jaunākā filma

Šodien ir šī gada Kannu kinofestivāla pirmā diena un mums ir zināma pirmā RIGA IFF filma! Ar prieku paziņojam, ka festivālā rādīsim daudzkārtējā Kannu laureāta, režisora Kena Louča jaunāko filmu “Piedodiet, jūs nesastapām”, kas iekļauta Kannu konkursa skatē un pretendē uz festivāla galveno balvu. Filma stāsta par kādu no daudzajām 2008. gada finanšu krīzes skartajām ģimenēm un tās centieniem pašu spēkiem atgūties. Pie apvāršņa parādās iespēja – Rikijs iegādājas jaunu, spožu kravas auto un piegādes uzņēmuma franšīzi. Lai gan Rikija un viņa sievas, kura strādā par aprūpētāju, darbi ir smagi, ģimenes saites vienmēr bijušas ciešas. Pārmaiņas iestājas, kad dzīve sāk vilkt katru savā virzienā.

Būdams viens no nedaudzajiem režisoriem, kas Zelta palmas zaru saņēmuši divas reizes, kā arī apbalvots ar daudzām citām Kannu kinofestivāla godalgām, Loučs uzskatāms par veiksmīgāko Kannu dalībnieku. Mūža ieguldījuma balvu Loučs ieguvis gan Kannās, gan Berlinālē. Lai gan režisoram nu jau ir 82 gadi, no atbildes uz jautājumu, vai šī ir viņa pēdējā filma, Loučs izvairās. Dolans, Almodovars, Tarantino, brāļi Dardēni – tie ir režisori, ar kuru filmām Kannu konkursā šogad sacentīsies Kens Loučs.

Atgādinām, ka 29. maijā tirdzniecībā nonāks 100 ekskluzīvi 10-biļešu komplekti, kas ir iespēja laicīgi parūpēties par ievērojami izdevīgāku RIGA IFF apmeklējumu rudenī.

Biļešu komplektu varēs iegādāties mūsu biļešu sadaļā!

Šajā ierakstā

Ziņas