Uz kino rudens brīvlaikā – RIGA IFF piedāvā plašu filmu izlasi skolēniem! | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Tickets & Passes
Latviski / In English
Loading...
Loading...
News 2024

Uz kino rudens brīvlaikā – RIGA IFF piedāvā plašu filmu izlasi skolēniem!

No 17. līdz 27. oktobrim Rīgas kino zālēs un tiešsaistē norisināsies jau 11. Rīgas Starptautiskais kino festivāls (RIGA IFF). Piedāvājot augstvērtīgu Eiropas un pasaules kino, tostarp filmas bērniem, ģimenēm un pusaudžiem, RIGA IFF aicina kļūt par daļu no Latvijas lielākajiem kino svētkiem un apmeklēt festivāla seansus, kas paplašinās jauno domātāju apvāršņus un ļaus ieskatīties uz ekrāna iedzīvinātajās pasaulēs. Lai atvieglotu kino seansu izvēli plašajā festivāla programmā, RIGA IFF komanda ir sagatavojusi filmu ieteikumus dažādām apmeklētāju vecuma grupām.

Filmas 1.–3. klasei

Filmas 3.–6. klasei

Filmas 7.–9. klasei

Filmas 10.–12. klasei

Biļetes uz festivāla seansiem klātienē kinoteātros “Splendid Palace” un “Forum Cinemas”, kā arī tiešsaistē platformā online.rigaiff.lv var iegādāties RIGA IFF mājaslapā (rigaiff.lv) un “Biļešu serviss” tirdzniecības vietās. Visu festivāla programmas seansu biļetēm tiek piemērotas skolēnu un studentu atlaides, savukārt uz sadaļas KIDS’ REEL seansiem par īpaši izdevīgu cenu iespējams iegādāties arī ģimenes biļeti, kas ļauj seansu apmeklēt četrām personām.

No 17. līdz 27. oktobrim vairāk nekā 100 seansos kino cienītāju maņām tiks piedāvāti drosmīgi un svaigi autoru skatījumi, kas rasti pasaules prestižāko kinofestivālu programmās un Latvijai radniecīgajā Baltijas jūras reģiona kinomākslā. Festivāla vadmotīvs “Witnessing the World of Another” jeb “Pieredzēt citu pasauli” šajā sezonā pievēršas kino mākslai kā izpratnes un līdzpārdzīvojuma veicināšanas formātam – RIGA IFF komanda aicina skatītāju atklāt jaunus skatpunktus un kino ekrānā iedibinātās pasaules.

RIGA IFF galvenais partneris – mediju un tehnoloģiju uzņēmums “Tet”. Festivāls top ar Valsts kultūrkapitāla fonda, ES programmas “Radošā Eiropa – MEDIA”, Rīgas domes un Nacionālā kino centra atbalstu.

News