Baltic Pitching Forum aicina pieteikties ar īsfilmu projektiem | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Biļetes & abonementi
Latviski / In English
Loading...
Loading...
Ziņas 2019

Baltic Pitching Forum aicina pieteikties ar īsfilmu projektiem

Lietuvas Īsfilmu aģentūras “Lithuanian Shorts” organizētais  7. gadskārtējais “Baltic Pitching Forum” izsludinājis pieteikšanos īsfilmu projektiem. Šogad paplašināti horizonti, kā notikuma viesi uzaicinot Somiju. Līdz ar to, kopā ar Lietuvas, Latvijas un Igaunijas dalībniekiem tajā startēs arī trīs projekti no Somijas. Piedalīties aicināti projektu režisori un filmu veidotāji.

Veiksmīgi konkursā piedalījusies Lizetes Upītes filma “Rīgas Ceriņi,” kas iekļauta šī gada RIGA IFF: Short Riga atklāšanas seansā. Viņas darbs plūca “Baltic Pitching Forum” uzvaras laurus 2016. gadā, saņemot iespēju piedalīties “European Short Pitch 2017,” ko organizē “NISI MASA”.

Režisors un scenārists Reinis Spaile, kurš projektu prezentācijas forumā piedalījās pagājušajā gadā, atminas: “Ļoti vērtīga pieredze gan pičošanas treniņam, gan citu Baltijas scenāristu satikšanai. Tās bija divas intensīvas dienas ar treniņiem, mācībām un divām pičošanas sesijām. Un Viļņa ir lieliska vieta, kur pavadīt nedēļas nogali!” Spaile iedrošina pieteikties arī spēcīgu projektu autorus.

Vairāk par “Baltic Pitching Forum” lasi oficiālajā notikuma mājaslapā. Pieteikšanās termiņš ir 1. Augusts.

Ziņas