RIGA IFF 2018 pirmā nedēļas nogale | Video dienasgrāmata Nr. 2 | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Biļetes & abonementi
Latviski / In English
Loading...
Loading...
Ziņas 2018

RIGA IFF 2018 pirmā nedēļas nogale | Video dienasgrāmata Nr. 2

Jau pirmajā nedēļas nogalē Splendid zāles piepildīja ģimeniska noskaņa, izrādot jaunākajiem kino mīļotājiem KIDS WEEKEND programmu – bērnu un jauniešu filmas.
Savukārt arhitektūras nozares pārstāvji svētdien, Latvijas Nacionālajā bibliotēkā atklāja arhitektūras filmu programmu ARCHITECT’S CUT ar filmu “Pilsone Džeina: cīņa par pilsētu”.
Šajās dienās norisinājies arī pirmais RIGA IFF hakatons – studenti 24 stundu garā maratonā strādāja pie izglītojoša VR produkta prototipa radīšanas. Apsveicam komandu NEWTON ar galvenās balvas “Grand Prix” iegūšanu!

RIGA IFF ir tikai pusē un šī nedēļa sola vēl daudz pārsteigumu. No 24. līdz. 26. oktobrim būs iespēja apmeklēt festivāla īsfilmu konkursa programmu SHORT RIGA COMPETITION, izbaudot 35 iedvesmojošus un orģinālus stāstus no visas pasaules.

Ceturtdien, 25. oktobrī tiks atklāta programma POPCORN VENUS ar izcilās režisores Dorotijas Ārzneres darbu “Līgava Sarkanā”; tajā pašā dienā mūzikas mīļotāji tiks aicināti uz ikgadējo BALTIC MUSIC VIDEO konkursa skati ar dalībnieku un žūrijas piedalīšanos.

Rīgas Starptautiskais kino festivāls norisinās no 18. līdz 31. oktobrim kinoteātros Splendid Palace, KSuns, Kino Bize un Latvijas Nacionālajā bibliotēkā. Festivālā tiek izrādīti vairāk nekā 100 filmu seansi 12 programmās, ko papildina lekcijas, diskusijas un citi pasākumi.

Ziņas