RIGA IFF izsludina pieteikšanos mācību prakses vietām | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Biļetes & abonementi
Latviski / In English
Loading...
Loading...
Ziņas 2021

RIGA IFF izsludina pieteikšanos mācību prakses vietām

Rīgas Starptautiskais kino festivāls, kas šogad norisināsies no 14. līdz 24. oktobrim, paziņo par iespēju līdz 28. martam pieteikties mācību praksēm dažādās festivāla darbības sfērās – RIGA IFF komunikācijas departamenta darbā, viesu un auditorijas servisa darbā, kā arī asistējot festivāla programmas kuratoru darbā. Prakses ietvaros piedāvājam iegūt daudzpusīgas zināšanas un starpdisciplināru pieredzi – piedāvājums ir aktuāls gan ar kultūru saistīto novirzienu studentiem, gan citās nozarēs studējošajiem.

Prakses pienākumus, pielāgojoties pašreizējai epidemioloģiskajai situācijai un mūsdienu darba tirgus tendencēm, ir iespējams veikt attālināti. Festivāla pieredze liecina – tas nav šķērslis pilnvērtīgam darbam komandā un prakses pienākumu veikšanai. Mācību prakse tiek organizēta divos periodos – no aprīļa līdz jūlijam un no augusta līdz oktobrim.

Pieteikšanās praksei festivālā ir atvērta līdz 28. marta plkst 23.59. Pieteikumi tiks izskatīti un uz tiem atbildēts pirmajā aprīļa nedēļā. Ar izvēlētajiem kandidātiem tiks organizēta prakses vadītāja intervija.

Vairāk informācijas par RIGA IFF departamentu prakses periodiem, pretendentu vēlamajām iemaņām un mācību prakses laikā attīstāmajām kompetencēm – festivāla vietnē prakse.rigaiff.lv.

Ziņas