Iespēja kļūt par daļu no komandas – RIGA IFF izsludina pieteikšanos brīvprātīgajam darbam | RIGA IFF
RIGA IFF 2024
Biļetes & abonementi
Latviski / In English
Loading...
Loading...
Ziņas 2023

Iespēja kļūt par daļu no komandas – RIGA IFF izsludina pieteikšanos brīvprātīgajam darbam

Tuvojoties norises laikam oktobrī, Rīgas Starptautiskais kino festivāls (RIGA IFF) izziņo pieteikšanos brīvprātīgajam darbam vairākās ar 2023. gada sezonu saistītās jomās. Lai nodrošinātu nevainojamu RIGA IFF filmu seansu un pasākumu norisi, ik gadu festivāla pamatkomandai pievienojas aptuveni simts brīvprātīgā darba veicēju. Tā ir iespēja papildināt savu pieredzi gan studentiem un vidusskolēniem, gan tiem, kuri meklē pārmaiņas savos ikdienas pienākumos. Pieteikšanās noslēgsies 31. augustā

Visvairāk brīvprātīgo tiek meklēts auditorijas servisa jomā, kas saistīta ar filmu seansu norises organizēšanu un darbu informācijas un atbalsta centros. Šo uzdevumu veikšanai nepieciešamas labas saskarsmes prasmes, augsta atbildības sajūta un spēja ātri reaģēt negaidītās situācijās, palīdzot apmeklētājiem orientēties festivāla programmā un pasākumu norises vietās. Nepieciešams arī ievērojams skaits viesu sagaidītāju, koordinatoru un datu ievades operatoru, kas palīdz festivālā uzņemt vairākus simtus kino nozares pārstāvju no Latvijas un ārzemēm. Brīvprātīgie palīgi tiek iesaistīti arī festivāla norises vietu iekārtošanas darbos – tam nepieciešama spēja pārnēsāt dažāda izmēra objektus un inventāru. Savukārt festivāla komunikācijas un mārketinga procesos iespējams iesaistīties, palīdzot ar reklāmas materiālu izvietošanu, sagatavojot audiovizuālo saturu un liekot lietā kaligrāfijas prasmes.

Sava laika plānošanas nolūkā iespējams izvēlēties iesaistes periodu un, ja nodarbinātības veids to pieļauj, rīta, dienas vai vakara maiņu. Daļa darbu sākas jau septembrī, bet vislielākā brīvprātīgo palīgu iesaiste paredzama festivāla norises laikā no 12. līdz 22. oktobrim. Plašāks izklāsts un pieteikuma anketa pieejama volunteers.rigaiff.lv.

RIGA IFF komandu vieno kopīga misija: veicināt inteliģentas, atvērtas un aktīvas sabiedrības attīstību. Katram RIGA IFF brīvprātīgajam palīgam tiek dota iespēja apvienot pienākumu veikšanu ar festivāla programmas baudīšanu.

Pieteikties var ikviens, kas sasniedzis 16 gadu vecumu, ieguldot festivālā vismaz 25 darba stundas. Pēc anketas aizpildīšanas kandidāti tiks aicināti uz klātienes intervijām, vairākās jomās notiks arī apmācības. Jautājumu gadījumā rakstīt uz volunteers@rigaiff.lv.

Ziņas